Vele weten niet dat wij zijn opgericht bij de NMB, dit mede door de vader van de schrijver van dit boek, boek is echt een juweeltje.Boek N.M.B. wegraces 1967-1981.

Na meer dan twee jaar werken aan de wegracegeschiedenis van de Nederlandse Motorsport Bond is het boek onlangs verschijnen.
De N.M.B.-wegraceafdeling is van grote betekenis geweest voor de vaderlandse motorsport. In dit boek wordt de opkomst van de N.M.B. en de reden waarom deze met wegraces is begonnen beschreven. Verder passeren alle jaren dat de N.M.B. wegraces organiseerde de revue met wetenswaardigheden en wedstrijdverslagen. De telegramaffaire en de eindfase van de N.M.B. komen ook uitgebreid aan bod. Een overzicht met de uitslagen van alle door de N.M.B. georganiseerde wegraces en een klassement van de renners met een of meer overwinningen complementeren dit boek. Het is een reis door de tijd die bij velen de herinneringen aan deze periode terug zal brengen.
Het boek bevat 175 pagina’s tekst en nog 36 pagina’s met alle uitslagen. Verder zijn er in 102 afbeeldingen opgenomen waaronder vele nooit eerder gepubliceerde foto’s. Het is dus een uniek document met de complete wegracegeschiedenis van de N.M.B. dit met een naslagwerk voor de uitslagen en mooie foto’s.
Het boek wordt op A4 formaat en met een slappe kaft uitgevoerd.
De vaste verkoopsprijs is vastgesteld op € 20 en de verzendkosten bedragen binnen Nederland voor 1 of 2 boeken € 4,50. Vanaf 3 tot en met 10 boeken zijn de verzendkosten € 7,00. Verzending naar het buitenland kost uiteraard meer.

Bestellingen van het boek N.M.B. wegraces 1967-1981 kunnen via een e-mail op e-mailadres :
m.kasteren2@chello.nl <mailto:m.kasteren2@chello.nl>
Mari van Kasteren
Son en Breugel.